Selskaber og fester
Fester både for private og for firmaer.
Selskaber og fester
Fødselsdage, receptioner konfirmationer, julefrokoster ...

Selskaber og fester

For mange mennesker er Bramdrupdam Sports- & Mødecenter næsten som et andet hjem. Den hyggelige stemning og de gode muligheder for at børn og barnlige sjæle kan lege og løbe energien af sig, gør os til et populært valg, når der skal holdes private fester og firmaarrangementer. 

Vi har afholdt fra barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage, receptioner, julefrokoster til familietræf, der kræver ekstra meget plads – og det er hver gang en god oplevelse for alle.

Selve festen kan du holde i et af vores 6 lyse lokaler, hvor vi dækker flot op og pynter efter dine ønsker. Lokalerne har forskellige størrelser og kan rumme op til 160 spisende gæster, så vi er næsten sikre på, at ét af lokalerne nok skal passe til dine behov.

Til en god fest hører god mad, og den leverer vores dygtige kok hver gang. Hun kan komme med inspiration og forslag, men du er også meget velkommen til at komme med dine ønsker

Forud for din fest sætter vi os sammen og taler om, hvilken fest du gerne vil holde – skal den være traditionel, eller må der gerne være plads til leg og ballade? Skal den vare hele aftenen eller ønsker du en stille reception? Kunne du tænke dig at en del af festen foregår udenfor, hvis vejret er til det?

Hos os er der rig mulighed for at lave festlig turnering i rundbold eller sækkeløb. 

Vi finder sammen den bedste løsning på:

  • Tema/dekoration/indhold
  • Budget
  • Lokalevalg
  • Musik
  • Tidsplan
  • Menu og drikkevarer
  • Og alle de andre ønsker, du har til din fest

Lad bare børnene lege

Til mange fester vil de voksne gerne tale længe sammen over maden, mens børnene får uro i kroppen og spillopperne trænger sig på. Hos Bramdrupdam Sports- & Mødecenter behøver det ene heldigvis ikke at udelukke det andet. Vores haller står klar til en omgang boldspil, badminton, eller hvad I har lyst til. Medbring selv bolde og andre rekvisitter, så kan børn og barnlige sjæle give den gas og forbrænde lidt af festmiddagen.

Kontakt os her for at booke eller høre mere om mulighederne for at holde fest hos os.

 

Kontakt os.

 

Luk