E-sports center åbner 27/10

Fredag d. 27/10 kl. 17.00 slår vi dørene op til kommunens første e-sports center, Fynske Bank E-sports Arena, hvor 10 top-gamer computere står klar til spil. Det vil være en festdag, og både politikere, erhvervsfolk, foreningsfolk og kommende gamere er mere end velkomne til at komme og se de fede faciliteter.

Der vil være repræsentanter tilstede fra Kolding E-sport og den nystartede forening, Bramdrupdam Knights. Hos dem kan du få information om hvordan du tilmelder dig træning i deres foreninger.

Kl. 17.15 vil bestyrelsesformand for Cross Border Esport, Thomas Bjørn-Lüthi, holde et inspirerende indlæg om E-sport og udviklingen indenfor sporten.

Kl. 17.30 afvikles en CS:GO kamp live i Fynske Bank E-sports Arena, hvor Kolding E-sport møder et hold fra Nova E-sport. Kampen vises på storskærm i cafeen, med speak så alle får noget ud af se denne kamp.

Så er du interesseret i at spille på computer og mangler et sted hvor det kan gøres, så tilbyder Bramdrupdam Sports- & Mødecenter det i den nye Fynske Bank E-sports Arena. Når foreningerne ikke skal bruge lokalet til træning eller kamp, så kan DU bruge det. For kun 145 kr. pr. måned, kan du få adgang til at booke en gamer-pc – lige når du har lyst. Få mere information om dette, når vi åbner lokalet fredag d. 27/10 hvor vi håber at de DIG.

Luk