2 x guld – Krav Maga og BGIF Motions-tapas

At idrætslivet i Bramdrupdam er sundt og stærkt, det ved vi godt, for vi møder jer hver dag,
men vi er rigtig stolte af, at i november måned er hele 2 af vores foreninger kåret som vindere og har fået flotte pengepræmier, som kan komme foreningerne tilgode. 

MOTIONS TAPAS
Den 22/11-17 stod Rikke Buhl og Mette Hoelgaard fra BGIF på podiet i Vingsted Hotel- og Konferencecenter og modtog prisen for “Årets Idrætspris 2017”. Prisen er modtaget for at ha’ skabt et tiltag eller hold der kunne tiltrække nye målgrupper. Med Motions Tapas har foreningen formået at skabe et hold, der har fået nye brugere afsted til træning – uanset fysisk form. En motionsform, hvis vigtigste formål er at få deltagerne til at finde glæden og begejstringen ved at bevæge sig og måske kan holdet være starten på at ændre nogle dårlige vaner.

På holdet Motions-tapas tager vi sammen hul på processen hen imod en sundere livsstil. Læs mere om BGIF og Motions Tapas vi dette link.

 


Den 27/11-17 var det så Krav Maga, Kolding der skulle i front og fik overrakt præmien og æren for at være blevet kåret som “Årets Forening 2017”.

Det var en enig jury, der pegede på selvforsvarsklubben Krav Maga i Kolding som den absolutte vinder af ”Årets forening 2017” og hovedpræmien på 150.000 kr. Krav Maga blev honoreret for sit stærke arbejde med at engagere medlemmer i lokalområdet og for at integrere praktisk selvforsvar, konflikthåndtering og selvtillid i alle aldre.
Hos Krav Maga i Kolding lærer man børn og voksne at genkende, forhindre og undgå mulige faresituationer, samt at beskytte sig selv i tilfælde af fysisk overgreb. Derudover fylder selvværd og godt kammeratskab meget i klubbens arbejde. Læs mere om klubbens aktiviteter her.

Det er tankstationskæden Go’on, der har lokalsamfundene som hjertesag, som står bag initiativet “Årets Forening 2017.” Formålet er at hylde de mange aktive foreninger, der skaber liv i lokalsamfundet.

Luk