Cafe - Bramdrupdam Sports- & Mødecenter

Cafe

 

Sund mad og skønne snacks

 

Sportspræstationer, træning eller hjernegymnastik. Uanset om du kommer i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter i forbindelse med sport, møder eller hygge, så kan vi anbefale, at du smutter forbi vores café, hvor der både er sunde og syndige lækkerier at lade sig friste af.

 

I caféen møder du vores team af kokke, med køkkenchef Anker Hinge i spidsen. Derudover kan du møde Conni, som siden 2016 har sørget for de grønne retter og Polla, vores thailandske kokkeelev, der tryller den ene thai-inspirerede ret frem efter den anden. De står  allesammen bag cafeens mange fristelser, som giver næring til både krop og hjerne, så du kan yde dit bedste – uanset om du er til møde eller til sport.

 

Du finder blandt andet sunde hjemmebagte grovboller, lækre müslibarer, sprøde sandwiches eller friskpresset juice sprængfyldt med vitaminer og meget andet i vores hyggelige cafe, som store og små kan nyde med god samvittighed både før og efter din træning.

 

Hvis du gerne vil holde en fest i vores faciliteter, så skal du have fat i vores eventkoordinator, Katja. Det er også hende du skal tale med, hvis du har særlige ønsker i forbindelses med dit arrangement.

 

Katjas kontaktoplysninger får du HER.

 

Læs mere her, hvis du vil holde et møde hos os.

 

Vi glæder os til at se dig i caféen i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter.

 

Åbningstiden er i hverdage 16-21.
I weekenden afhænger det af de arrangementer der er i huset.

 

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Luk