Medarbejdere


Billede af Steffen Nikolajsen

Steffen Nikolajsen

Centerleder

Email: sn@bsmc.dk
Telefon: +45 24 28 84 44

Kort om Steffen Nikolajsen

Steffen har været centerleder siden maj 2015, og har ansvaret for den daglige drift. Kontakt Steffen, hvis du ønsker at booke et mødelokale eller en hal til et arrangement. I sin fritid nyder Steffen at hygge sig med sin kone Trille og deres 2 hjemmeboende børn, Marie-Louise og Valdemar. Han spiller golf, tennis og ville gerne bruge mere tid i fitness centret.

Billede af Conni Einfeldt

Conni Einfeldt

F&B chef

Email: ce@bsmc.dk
Telefon: +45 29 25 97 76

Kort om Conni Einfeldt

Conni elsker at lave sund og energirigtig mad, og du kan være helt sikker på at hendes mad smager af noget. Når Conni ikke svinger gryderne så svømmer hun i fjorden, løber en lang tur eller nyder gåture i skoven med hendes kæreste Niels og søde datter Smilla - og hunden Asta. Conni startede 1. oktober 2016.

Billede af Dorte Kock

Dorte Kock

Reception og administrationsleder

Email: dk@bsmc.dk
Telefon: +45 75 51 81 11

Kort om Dorte Kock

Dorte styrer med sikker hånd vores bogholderi, og holder styr på både debitorer og kreditorer. Dorte har været ansat i hallen siden 2003, og har således et stort og indgående kendskab til alt hvad der foregår i hallen. Når Dorte holder fri, så holder hun allermest af at komme i teatret eller biografen med familie og venner, hvis hun da ikke lige spiller golf. Dorte følger også godt med i alle sportsudsendelser på TV, og ser meget frem til de store tennisturneringer og OL. Dorte er selv tidligere en ganske habil badmintonspiller fra den lokale klub.

Billede af Bjarne Tamberg

Bjarne Tamberg

Serviceleder

Email: bt@bsmc.dk
Telefon: +45 24 28 84 41

Kort om Bjarne Tamberg

Bjarne er i samarbejde med resten af servicepersonalet ansvarlig for at vores lokaler altid er flotte og velholdte. Og det er vi meget optaget af, at de skal være. Bjarne elsker i sin fritid at tage til Frankrig med sin kone, Pernille. Så tager de ned til deres lille lejlighed i Alperne og nyder at stå på ski eller blot nyde den rene luft om sommeren. Bjarne er en habil golfspiller.

Billede af Johnny Jespersen

Johnny Jespersen

Servicemedarbejder

Kort om Johnny Jespersen

Johnny har været ansat siden 2003 i et skånejob. Da han begyndte i hallen kunne han ganske lidt, men nu kan han alt. I sin fritid bygger han på sin hjemmebar, som er meget omfattende - både i størrelse og indhold af udstyr til at lave drinks med, som han er ganske ferm til.

Billede af Kurt Hansen

Kurt Hansen

Servicemedarbejder

Kort om Kurt Hansen

Kurt har været i hallen siden 2014, først i praktik, siden i en time-stilling og siden maj 2016 som fuldtidsansat. Kurt er ret skrap til dart.

Billede af Ayoob Muradi

Ayoob Muradi

IGU-elev, serviceafd.

Kort om Ayoob Muradi

Ayoob har været i hallen siden sommeren 2016. Først i praktik 2 dage om ugen, og fra 1. januar 2017 som IGU-elev på fuld tid. Ayoob er flygtning fra Irak og har boet i Danmark siden 2014 og taler virkelig godt dansk.

Billede af Tina Bæk

Tina Bæk

Cafeassistent

Kort om Tina Bæk

Tina har siden 2014 arbejdet 10 timer om ugen i fleksjob som cafeassistent. Tina elsker at lave flotte smørrebrød - og vores kunder er vilde med dem. Tina er bosiddende i Århus med sin kæreste og barn, og nyder de ugentlige bilture til Kolding.

Salg & Marketing


Billede af Katja Ellgaard

Katja Ellgaard

Møde- & Eventkoordinator

Email: ke@bsmc.dk
Telefon: 76325033
Luk