Medarbejdere Arkiv - Bramdrupdam Sports- & Mødecenter

Daglig Ledelse


Billede af Steffen Nikolajsen

Steffen Nikolajsen

Centerleder

Email: sn@bsmc.dk
Telefon: +45 24 28 84 44

Kort om Steffen Nikolajsen

Steffen har været centerleder siden maj 2015, og har ansvaret for den daglige drift. Kontakt Steffen, hvis du ønsker at booke et mødelokale eller en hal til et arrangement. I sin fritid nyder Steffen at hygge sig med sin kone Trille og deres 2 hjemmeboende børn, Marie-Louise og Valdemar. Han spiller golf, tennis og ville gerne bruge mere tid i fitness centret.

Salg & Marketing


Billede af Katja Ellgaard

Katja Ellgaard

Møde- & Eventkoordinator

Email: ke@bsmc.dk
Telefon: 76325033

Cafe og køkken


Billede af Anker Hinge

Anker Hinge

Køkkenchef

Email: ah@bsmc.dk
Telefon: +45 41 14 14 80

Kort om Anker Hinge

Anker Hinge er ny køkkenchef pr. 1. oktober 2018. Med mere end 25 års erfaring som kok, souschef og køkkenchef fra mange velrenommerede restaurationer i Tyskland, Sønderjylland, Trekantområdet og Fyn - ja, så føler vi os meget stolte over, at Anker har valgt at arbejde med at tilberede fantastisk mad til vores mange mødegæster, fester og gæster i cafeen. Glæd dig derfor til at smage Ankers mad!

Billede af Conni Einfeldt

Conni Einfeldt

Kok, kostvejleder og kursusleder

Email: ce@bsmc.dk
Telefon: +45 29 25 97 76

Kort om Conni Einfeldt

Conni elsker at lave sund og energirigtig mad, og du kan være helt sikker på at hendes mad smager af noget. Når Conni ikke svinger gryderne så svømmer hun i fjorden, løber en lang tur eller nyder gåture i skoven med hendes kæreste Niels og søde datter Smilla - og hunden Asta. Conni startede 1. oktober 2016.

Billede af Tina Bæk

Tina Bæk

Cafeassistent

Kort om Tina Bæk

Tina har siden 2014 arbejdet 10 timer om ugen i fleksjob som cafeassistent. Tina elsker at lave flotte smørrebrød - og vores kunder er vilde med dem. Tina er bosiddende i Bramdrupdam og er den daglige base, når alle elever fra Bramdrup Skoles udskoling kommer og spiser frokost i hallen.

Serviceafdeling


Billede af Kenneth Buch Rasmussen

Kenneth Buch Rasmussen

Serviceleder

Email: kbr@bsmc.dk
Telefon: +45 24 28 84 41

Kort om Kenneth Buch Rasmussen

Kenneth er vores nye serviceleder pr. 1. oktober 2018. Kenneth sørger for at vores faciliteter hele tiden er klargjorte til vores mange brugere - uanset om det er skoleidræt, foreningsidræt, møder, fester eller store arrangementer i hallerne, så sørger Kenneth for de bedste omgivelser for vores gæster. I fritiden nyder Kenneth at spille guitar og synge. Han spiller i band og optræder også solo til forskellige arrangementer. Kenneth er bor i Bramdrupdam sammen med Line og deres 3 børn og 2 hunde.

Administration


Billede af Dorte Kock

Dorte Kock

Reception og administrationsleder

Email: dk@bsmc.dk
Telefon: +45 75 51 81 11

Kort om Dorte Kock

Dorte styrer med sikker hånd vores bogholderi, og holder styr på både debitorer og kreditorer. Dorte har været ansat i hallen siden 2003, og har således et stort og indgående kendskab til alt hvad der foregår i hallen. Når Dorte holder fri, så holder hun allermest af at komme i teatret eller biografen med familie og venner, hvis hun da ikke lige spiller golf. Dorte følger også godt med i alle sportsudsendelser på TV, og ser meget frem til de store tennisturneringer og OL. Dorte er selv tidligere en ganske habil badmintonspiller fra den lokale klub.

Luk