Selskabslokaler & festlokaler - Lej lokaler til fest i Kolding - Book her!

Selskabslokaler og festlokaler

For mange mennesker er Bramdrupdam Sports- & Mødecenter næsten som et andet hjem. Den hyggelige stemning og de gode muligheder for at børn og barnlige sjæle kan lege og løbe energien af sig, gør os til et populært valg, når der skal holdes private fester og firmaarrangementer.

 

Vi råder over et antal selskabslokaler og festlokaler, som vi gerne stiller til rådighed for jer. Vi har afholdt bl.a. barnedåb, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage, receptioner, julefrokoster til familietræf, der kræver ekstra meget plads – og det er hver gang en god oplevelse for alle i vores hyggelige festlokaler som ligger i Kolding.

 

Hold fest i vores selskabslokaler lokalt i Kolding

Selve festen kan du holde i et af vores 6 lyse selskabslokaler, hvor vi dækker flot op og pynter efter dine ønsker. Vores festlokaler har forskellige størrelser og kan rumme op til 160 spisende gæster, så vi er næsten sikre på, at ét af lokalerne nok skal passe til dine behov. Vores festlokaler i Kolding er ikke langt fra centrum eller motorvejen. 

 

God fest, med god mad

Til en god fest hører god mad, og den leverer vores dygtige kok hver gang. Hun kan komme med inspiration og forslag, men du er også meget velkommen til at komme med dine ønsker. Forud for din fest sætter vi os sammen og taler om, hvilken fest du gerne vil holde – skal den være traditionel, eller må der gerne være plads til leg og ballade? Skal den vare hele aftenen eller ønsker du en stille reception? Kunne du tænke dig at en del af festen foregår udenfor, hvis vejret er til det?

 

Hos os er der rig mulighed for at lave festlig udendørs turnering i rundbold eller sækkeløb.

 

Vi finder sammen den bedste løsning på

  • Tema/dekoration/indhold
  • Budget
  • Festlokaler
  • Musik
  • Tidsplan
  • Event
  • Menu og drikkevarer
  • Og alle de andre ønsker, du har til din fest
  • Tæt på centrum i Kolding, samt tæt på motorvej.

 

Lad bare børnene lege

Til mange fester vil de voksne gerne tale længe sammen over maden, mens børnene får uro i kroppen og spillopperne trænger sig på. Hos Bramdrupdam Sports- & Mødecenter behøver det ene heldigvis ikke at udelukke det andet.

 

Læs mere om foreningslivet i Kolding

 

Vores haller står klar til en omgang boldspil, badminton, eller hvad I har lyst til. Medbring selv bolde og andre rekvisitter, så kan børn og barnlige sjæle give den gas og forbrænde lidt af festmiddagen. Kontakt os herunder for at booke eller høre mere om mulighederne for at holde fest hos os.

 

Kontakt

 

Luk