Sport og fritid - Forum Kolding Bramdrupdam

Sport og fritid

KOMBIBILLET UGE 42!

Se vort tilbud på action, leg og sjov i Forum Kolding samt slut af med en svømmetur i SlotssøBadet. Køb din billet her.

Skal ikke bruges samme dag. Åbningstider i Forum Kolding uge 42 2021 vil være fra kl. 10.00-18.00. Mulighed for boldspil m.v. i begge haller. 

Idrætsforeninger, motionister og ambitiøse sportsudøvere er vores vigtigste gæster, og vi hjælper gerne alle fra miniputterne til seniorene med at finde sig til rette i vores faciliteter og tilbud.

 

Oprindeligt blev Forum Kolding Bramdrupdam grundlagt af entusiastiske ildsjæle, som netop havde sporten og sammenholdet til fælles. Den ånd kan stadig fornemmes i omklædningsrummene og på banerne, hvor det for nogle handler om at vinde, mens det for andre handler om at være med.

 

Hvis du kommer forbi vores sportshaller på en ganske almindelig hverdag, vil du opleve, at her summer livligt. En række lokale foreninger og skoler bruger vores faciliteter, så de kan udfolde sig fysisk inden for blandt andet:

 

Vi har faciliteter både ude og inde, så du kan komme her året rundt

 

bramdrupdam kunstgræsEr du ikke medlem af en idrætsforening, men vil gerne benytte vores faciliteter eksempelvis i forbindelse med en intern turnering blandt kolleger og venner, så kan du leje både hallen og udstyr, så I selv kan drible med jeres arrangement. 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Luk